Fantasztikusan jól sikerültek az idei táboraink!

Hihetetlen hogy első alkalommal indítottuk a Kis Zseni táborunkat a nyáron és máris több mint 40 gyerek vett részt a turnusainkon!

"Gyermekünknek nagyon tetszett a tábor, és nagyon elvezi a szorobánnal való ismerkedést. Mindenképpen tervezzük mentális aritmetika tanfolyamra beíratni mert úgy gondoljuk hogy ez nagyban elősegíti matematikai kompetenciainak fejlődését. " (szülői vélemény a táborról)

Miről szólt a táborunk?


A Rejtvényes Vadon táborban a gyerekek különféle fejtörőket és talányokat fejtenek meg együtt, hogy közelebb jussanak a Vadonban elrejtett kincsekhez. A tábor hetében a gyerekek megismerik az ősi számolóeszközt, a szorobánt, amely segíti őket a kódfejtésben és kincskeresésben.


A szorobán használatával fejlesztjük a gyerekek

  • számolási készségeit

  • matematikai kompetenciáit


A csapatmunka erősíti az

  • problémamegoldó képességét

  • együttműködését

  • kommunikációs képességét

Mindezt játékos, kalandos formában, élménypedagógiai módszereket használva egy igazi Vadonban :)

A tábor nem csak szuper időtöltés a szünidőben, hanem kifejezetten hasznos is, hiszen a gyerekek alapszinten elsajátítják a a szorobán használatát- a kódfejtésben, rejtvényekben ezt alkalmazzuk. A szorobánnal számolni jó móka és fejlesztő hatással is bír: segíti a koncentáció, a vizuális készségek és a jobb és bal agyfélteke összehangolását is.